Ny sesong godt i gang

VI HAR STARTET OPP IGJEN FOR HØSTEN, OG NÅ ØVER VI FRAM MOT HOVINSHOW SOM SKAL SETTES OPP DEN 26. OKTOBER.
Denne gangen med tittelen: JORDEN RUNDT

Lyst til å spille med oss i Hovin Musikkorps?
Vi er musikanter fra 15 og opp til 70 år. Du kan bli fast medlem fra du starter i 10. klasse.

Hver høst har vi konsert, der skolekorpsmusikantene fra og med 8. klasse, kan delta. For skolekorpsmedlemmene våre, Syntes vi det er viktig at de fortsetter å spille i sitt skolekorps selv om de spiller hos oss.

Ta direkte kontakt med Besetningsansvarlig Anne Marie på tlf 91837610, Eller medlemsansvarlig Mona på 93045644 så får du mer informasjon