Musikken vi spiller

Hva spiller vi i Hovin?

Vi har flere typer konserter, og musikken velges utifra disse. Vi starter høsten med et Hovinshow, en ren underholdningskonsert for hele familien. Tema endres fra år til år. Deretter kommer en Førjulskonsert, hvor vi prøver å skape en hyggelig stund hvor man kan senke skuldrene litt. Etter jul begynner oppkjøring til NM for Janitsjar og Hovin musikkoprs reiser da opp til Trondheim siste helgen før påske. Mai er marsjsesongen og vi er å se i gata på 17. mai. Sesongen avsluttes med en sommerkonsert på torget.