Om Hovin musikkorps

Korpset

Hovins hovedmål er å ta godt vare på oss selv – musikalsk og sosialt, og å pleie et aktivt forhold til vårt eget lokalmiljø med attraktive konserter og hyppig tilstedeværelse ute i lokalmiljøet!

Vi ble stiftet: 28 februar i 1963 og vi tilhører: NMF Viken

Vi er ekte amatører med spilleglede og godt humør! Gode konserter står i fokus, vi deltar i Akershusmesterskap, Korpsgalla og Norgesmesterskap.

Vi øver hver mandag fra 19.00 - 22.00 på Allergot Ungdomsskole - Jessheim

Vi er også å finne på facebook, og du kan lese om oss på www.ullensaker.kommune.no