Tur

Jubileumstur 2013

Barcelona

7-14 juli 2013 reiste vi på tur! Ferden gikk til Barcelona!

Vi ankom barcelona den 7 juli i en intens varme. Selv om klokken begynte å vise utpå kvelden, var det fremdeles godt over 30 grader. Vår første konsert fikk mange tilhørere og vi lot oss ikke stoppe av politisirenene eller båtenes høye tut. Applausen ville ingen ende ta. Vi spilte også på det norske konsulatet og i den lille byen Barbastro. Vi reiste opp til barbastro der vi bl.a. besøkte en middelalderby oppe i fjellene og en vingård. Det var varmere enn noen gang.

Vi hadde en super tur med masse god mat, sol, bading, musikk og et ønske fra konsulatet om å se oss igjen. Vi kommer, om ikke akkurat nå i høst.