RM og NM 2015

Året 2015 er godt i gang og det samme er Hovin musikkorps. Vi har allerede deltatt i ikke mindre enn to mesterskap så langt i år!

Region (Øst) mesterskapet ble avholdt 15. mars og vi spilte i 2. divisjon. Her fikk vi en 4. plass og mange gode tilbakemeldinger fra dommerne som vi kunne benytte i arbeidet mot NM.

Norges mesterskapet for janitjarkorps ble avholdt helgen etter, 20-22 mars i Trondheim. Vi stilte i 3. divisjon og var sistemann på scenen lørdag 21. mars. Vi gikk av scenen og var strålende fornøyd.
Vi følte vi hadde levert en strålende opplevelse for publikum, og hva mer kan man egentlig ønske seg som korps.

Det viste seg at dommerne var enige og gav oss 92.5 poeng og en veldig god 3. plass. I en divisjon med så mange gode korps er vi strålende fornøy med dette.

Nå starter arbeidet mot 17. mai og sommerkonserten. Ser vi deg neste gang vi er ute? :)