Sommeren er endelig over!

Vi starter endelig opp igjen med en spennende høst. Vår kjære dirigent Eirik er opptatt nordpå denne høsten og vi skal derfor ha Morten Fagerjord som vikar. Morten Fagerjord er opprinnelig fra Mo i Rana i Nordland. Hovedinstrumentet er slagverk, og han har blant annet spilt med Forsvarets Musikkorps Nord-Norge, Den Norske Operas Orkester og Nordland Symphonic Band.

Vi jobber nå, tradisjonen tro, mot Hovin show og disker i år opp med dansemusikk for folk i alle aldre.Hvis du ikke har gjort det allerede så hold av 25. oktober for dette vil du ikke gå glipp av!

Følg oss gjerne på facebook (https://www.facebook.com/Hovinmusikkorps) for å følge små og store oppdateringer.